iPad Air vanaf 1 november in Nederland

4,957 keer bekeken

iPad Air

Afgelopen nacht kondigde Apple de nieuw iPad Air aan. De tablet zal voorzien zijn van een 9,7 inch Retinascherm en is 20 procent dunner dan zijn voorganger. Vanaf 1 november zal de iPad Air verkrijgbaar zijn in Nederland.

De tablet beschikt over een aluminium design en is met 7,5 millimeter zo’n 2 millimeter dunner dan zijn voorganger. Met een gewicht van 454 gram is de iPad Air volgens Apple de lichtste tablet met een 9,7 inch scherm. Het apparaat is uitgerust met een A7-chip en M7-coprocessor die bewegingen detecteert. Dezelfde chip als processor verwerkte Apple eerder al in de iPhone 5S.

De nieuwste tablet van Apple moet acht keer sneller zijn dan de eerste generatie iPad en op grafisch 72 keer krachtiger. Verder moeten de Wi-Fi twee keer zo snel zijn en zit er een 5 megapixel iSight-camera in die 1080p-Facetime ondersteunt. De batterij van de tablet zou zo’n tien uur mee moeten gaan.

Prijs en beschikbaarheid

De iPad Air zal beschikbaar zijn in de kleuren spacegrijs en zilver. Voor het Wi-Fi model met 16 GB opslagruimte ligt de prijs op 479 euro. Het 4G model zal 599 euro gaan kosten. De nieuwe iPad Air zal vanaf 1 november verkrijgbaar zijn in Nederland.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld