AOC presenteert laaggeprijsde tablet-pc

2,572 keer bekeken

AOC tablet-pc

Van 1 tot en met 5 maart presenteert AOC tal van nieuwe producten voor professionele en thuisgebruikers op de CeBIT in Hannover. Naast een beeldscherm met een uiterst slanke vormgeving zal AOC hier ook zijn nieuwe tablet-pc presenteren.

Laaggeprijsde tablet-pc

Na de wereldpremière op de CES in januari maakt de tablet-pc van AOC nu op de CeBIT haar debuut in Europa. De tablet-pc draait op een Android 2.1-besturingssysteem en is voorzien van een 8-inch (20,3 cm) aanraakscherm. Met een prijs van ruim onder de € 200 geeft AOC consumenten met een krap budget de mogelijkheid om een tablet-pc met degelijke prestaties te kopen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld