AOC’s ultraslanke WLED-monitors

9,705 keer bekeken

AOC e2237fwh

Ontwerp en lifestyle zijn inmiddels belangrijke overwegingen bij de aankoop van de moderne flatscreens. AOC komt nu met twee ultraslanke LCD-flatscreens waarvan je de voorrand met unieke stickers kunt vormgeven. Deze modellen, uitgevoerd in trendy wit, maken een opvallende indruk dankzij hun kristalheldere frame en ingebouwde led-strip. Dankzij de Full HD-resolutie, de WLED-achtergrondverlichting en andere innovatieve functies maken hun prestaties eveneens een diepe indruk.

Moderne technologie en exclusief ontwerp

AOC presenteert met de nieuwe e2237Fwh 54,7 cm/22” en e2437Fh 61 cm/24” twee beeldschermen die in ieder opzicht opvallen: state-of-the-art WLED-achtergrondverlichtingstechnologie verpakt in een superdunne behuizing van slechts 22 mm diep. Het transparante frame met kristalheldere afwerking wordt aangevuld door de discreet gemonteerde blauwe led-strip en gebruikersvriendelijke navigatie-aanraakring. Bovendien produceren de schermen uitzonderlijk contrastrijke beelden dankzij een contrastratio van 20.000.000:1 (DCR).

Slimme details

De transparante voorrand kan aan je eigen smaak worden aangepast dankzij verwisselbare frontjes. Door het ontbreken van een conventionele monitorvoet hebben deze schermen een bijzonder moderne en geraffineerde uitstraling. Het scherm kan eenvoudig worden gekanteld met behulp van de praktische voet. Daarnaast detecteert de i-Care-sensor de intensiteit van het omgevingslicht en wordt de helderheid van de monitor automatisch aangepast, waardoor er een prettigere werkomgeving ontstaat.

Deze flatscreens beschikken over ingangsopties voor D-Sub, DVI-D en HDMI (met HDCP) en laten zo niets te wensen over qua connectiviteit en het aansluiten van verschillende multimedia. Een groot aantal alternatieve bronnen, zoals net- en notebooks, kunnen moeiteloos worden aangesloten.

Milieuvriendelijk dankzij led-achtergrondverlichting

Omdat ze minder energie verbruiken en geen kwik bevatten, zijn deze nieuwe WLED-monitors door het gebruik van leds als achtergrondverlichting bijzonder milieuvriendelijk. Het lage energieverbruik is goed voor het milieu en de portemonnee. Bovendien voldoen beide monitors aan de internationale milieustandaarden van de EPEAT Silver-certificering.

De e2237Fwh en e2437Fh-modellen zijn verkrijgbaar vanaf augustus; de verkoopprijs wordt nog vastgesteld.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld