Microsoft onthult ‘Windows Phone 7 Series’

4,269 keer bekeken

Windows Phone 7 Series

Vandaag heeft Microsoft CEO Steve Ballmer tijdens het Mobile World Congress in Barcelona een geheel nieuwe generatie Windows Phones aangekondigd: Windows Phone 7 Series. Het nieuwe besturingssysteem voor smartphones biedt gebruikers een totaal nieuwe, unieke ‘user interface’ oftewel gebruikerservaring. Voor de eerste keer ooit zal Microsoft games (via Xbox LIVE) en muziek en video (via Zune) op een mobiele telefoon aanbieden.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld