Schokbestendige camera van Casio

1,517 keer bekeken

Casio EX-G1

Casio heeft vandaag ’s werelds dunste schokbestendige digitale camera gepresenteerd. De EX-G1 is Casio’s eerste toestel in de nieuwe EXILIM G lijn en is slechts 0,78-inch dik. De camera is voorzien van een 12,1 megapixel sensor, intelligent AF, een dedicated movie mode (848 x 480), 35,7MB intern geheugen, een microSD / microSDHC slot, 3x optische zoom en een 2,5-inch lcd-scherm met een 960 x 240 resolutie. De EX-G1 is tevens bestendig tegen water, vrieskou en stof. Voor een prijs van $299,99 is het toestel in december beschikbaar in de kleuren rood en zwart.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld