HP toont Envy 15 Beats edition laptop

4,078 keer bekeken

HP Envy 15 Beats

HP heeft vandaag de Envy 15 Beats Limited Edition laptop onthuld. De laptop komt in een bundel met een Beats over-ear hoofdtelefoon en Traktor LE om als DJ live te werk te gaan. De specificaties van de zwarte laptop heeft HP nog niet bekend gemaakt, maar een Core i7-processor zit er in ieder geval in en waarschijnlijk ook een Mobility Radeon HD 4830-videokaart. De Envy 15 Beats edition laptop zal $2,299 gaan kosten en is beschikbaar op dezelfde dag als Windows 7, namelijk 22 oktober.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld