Acer Liquid telefoon met Android 1.6

7,492 keer bekeken

Acer Liquid

Acer heeft vandaag zijn eerste smartphone met het Android besturingssysteem aangekondigd. De Acer Liquid is tevens een van de eerste smartphones die draait op Android 1.6 en de eerste Android-telefoon die voorzien van een 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor.

Het scherm van de Liquid heeft een resolutie van 800 x 480 pixels en een eigen interface van Acer. Dit interface zou betere shortcuts naar media en weblinks bieden en een geavanceerdere camera-interface die geo-tagging en het aanpassen van de ISO-waarde ondersteunt. Verder heeft Acer een Spinlets-applicatie toegevoegd voor het streamen van muziek en video en kun je je sociale netwerken en webdiensten als Facebook, Twitter, Flickr, Picasa en YouTube integreren.

De Liquid komt waarschijnlijk nog dit jaar op de markt.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld