Pentax kondigt K-x dslr camera aan

1,818 keer bekeken

Pentax K-x

Pentax heeft vandaag de K-x digitale spiegelreflexcamera aangekondigd. Het toestel is voorzien van een 12,4 megapixel CMOS-sensor met beeld stabilisatie, , een ISO-bereik van 200 tot 6400 (uitbreidbaar tot 12800), een 2,7-inch lcd-scherm, HD-video (720p met 24fps), 11-punts autofocus, continu-opname met 4,7fps en de PRIME II beeldprocessor.

De camera zal in oktober op de markt verschijnen in de kleuren zwart, wit, rood en blauw en krijgt een prijs van 650 dollar (inclusief 18-55mm lens).

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld