Nieuw album Queen via Logitech Squeezebox

5,757 keer bekeken

Logitech Squeezebox Radio

Queen, de legendarische rockband schrijft wederom muziekgeschiedenis met de release van haar nieuwe album Absolute Greatest. Het is een compilatie album bestaande uit de meest populaire nummers.

Queen en Logitech bieden het Absolute Greatest in eerste instantie exclusief aan via de nieuwe Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi music player, een primeur voor de muziekindustrie. In de aanloop naar de release van het Queen album op 16 november, krijgt iedereen die in het bezit is van een Logitech Squeezebox Radio (te koop vanaf 20 oktober) exclusieve toegang tot het complete Absolute Greatest album, inclusief de songteksten en tal van Queen foto’s die voor het eerst te zien zijn. Daarnaast is er ook uitgebreid audiocommentaar beschikbaar bij de verschillende nummers. Hierbij geven Brian May en Roger Taylor een uitgebreide toelichting op de compositie en geschiedenis van elk beroemd nummer.

De prijs voor de Logitech Squeezebox Radio is nog niet bekend.

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld