Nieuw album Queen via Logitech Squeezebox

3,931 keer bekeken

Logitech Squeezebox Radio

Queen, de legendarische rockband schrijft wederom muziekgeschiedenis met de release van haar nieuwe album Absolute Greatest. Het is een compilatie album bestaande uit de meest populaire nummers.

Queen en Logitech bieden het Absolute Greatest in eerste instantie exclusief aan via de nieuwe Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi music player, een primeur voor de muziekindustrie. In de aanloop naar de release van het Queen album op 16 november, krijgt iedereen die in het bezit is van een Logitech Squeezebox Radio (te koop vanaf 20 oktober) exclusieve toegang tot het complete Absolute Greatest album, inclusief de songteksten en tal van Queen foto’s die voor het eerst te zien zijn. Daarnaast is er ook uitgebreid audiocommentaar beschikbaar bij de verschillende nummers. Hierbij geven Brian May en Roger Taylor een uitgebreide toelichting op de compositie en geschiedenis van elk beroemd nummer.

De prijs voor de Logitech Squeezebox Radio is nog niet bekend.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld