LG GD510 touchscreen ‘Pop’ telefoon

8,838 keer bekeken

LG GD510

LG heeft de GD510 ‘Pop’ gelanceerd, een telefoon met touchscreen waarbij de focus vooral ligt op de eenvoud en compactheid. De GD510 is uitgerust met een 3-inch touchscreen (WQVGA-resolutie), een 3 megapixel camera, 8GB geheugen en één home-knop met een lampje dat groen of rood is, afhankelijk van wat je kunt doen (bellen, ophangen of annuleren). ‘Onnodige’ features als Wi-Fi en 3G zijn achterwege gelaten omdat volgens LG moderne gebruikers liever gebruik maken van GPRS/EDGE.

De LG GD510 is optioneel te verkrijgen met een batterij-cover met zonnepaneel. Het toestel komt halverwege oktober in Europa op de markt.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. fdepoel
     schreef:
    1 April 2011, 8:25

    heeft u een achterkantje van de telefoon type gd510 en wat zijn de kosten vrdank fp


Reageer

Audio & beeld