TomTom voor iPhone nu verkrijgbaar

4,153 keer bekeken

TomTom iPhone

Vanaf vandaag is de TomTom navigatieapplicatie voor de iPhone verkrijgbaar is in de App Store. De TomTom app voor iPhone 3G en 3GS gebruikers is inclusief een Tele Atlas kaart van Europa verkrijgbaar voor 99,99 euro. De TomTom app voor iPhone met kaarten van de Benelux kost 69,99 euro.

De TomTom app voor iPhone omvat de exclusieve IQ Routes-technologie van TomTom. In plaats van reistijden te baseren op veronderstellingen, maakt IQ Routes gebruik van de daadwerkelijke ervaring van miljoenen TomTom-gebruikers om de snelste route te berekenen. Daarmee genereert IQ Routes de snelste routes en nauwkeurigste reistijden in de markt. Bovendien kunnen bestuurders tot 35 procent van de tijd sneller op hun bestemming aankomen. Ook wordt de TomTom app voor iPhone geleverd met een uitgebreide database van flitslocaties.

Tags: , , , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld