Nieuwe CyberShot camera´s van Sony

8,147 keer bekeken

Sony CyberShot DSC-TX1 en DSC-WX1

Sony heeft vandaag een tweetal nieuwe 10,2 megapixel point and shoot camera´s gepresenteerd, de CyberShot DSC-TX1 en DSC-WX1. De WX1 is voorzien van een Sony G lens, 2,7-inch lcd, 5x optische zoom met f/2.5 max opening, 720p HD video opname (mpeg4 formaat) en een nieuwe Exmor R CMOS sensor.

De TX1 is uitgerust met dezelfde Exmor R sensor en 720p video mode en heeft daarnaast een 3-inch lcd en een Carl Zeiss Vario-Tesar lens met 4x telescopische zoom. Verder zit op beide toestellen een anti-bewegingsonscherpte mode, een BIONZ processor, gezichtsherkenning, 10 fps continue opname en panorama mogelijkheden.

De WX1 komt in oktober op de markt (alleen in zwart) voor $350. De TX1’s zullen in september in de winkels liggen in de kleuren zilver, grijs, roze en blauw en zullen $380 kosten.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld