NEC’s 23-inch lcd monitor met DisplayPort

2,126 keer bekeken

NEC MultiSync EA231WMi

NEC heeft vandaag een 23-inch 16:9 widescreen lcd monitor aangekondigd. De MultiSync EA231WMi is NEC’s eerste desktop scherm die uitgerust is met DisplayPort technologie in plaats van HDMI. Verder heeft de monitor een twee stappen ECO mode, VGA en DVI connectiviteit, een ge├»ntegreerde USB 2.0 hub met vier poorten, een 1,000:1 contrast ratio en een 1,920 x 1,080 resolutie. De MultiSync EA231WMi zal later deze maand op de markt komen voor een prijs van $379.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld