Sony onthult twee nieuwe 1080p Handycams

1,983 keer bekeken

Sony HDR CX520V

Sony heeft twee nieuwe Handycams onthuld, de 64GB HDR-CX520V en 32GB HDR-CX500V. Beide zijn voorzien van een Exmor R CMOS sensor met BIONZ beeldverwerkingsprocessor. Ze nemen op in 1920 x 1080p Full HD-kwaliteit en kunnen 12 megapixels foto’s maken.

Verder hebben de camera’s onder andere een Optical SteadyShot feature met Active Mode, Face Touch autofocus, Smile Shutter en de mogelijkheid om in-camera AVCHD opnames om te zetten naar 60p wanneer de camcorder is aangesloten met een HDTV via HDMI.

De camera’s zullen in september op de markt komen. De HDR-CX500V zal $1,100 gaan kosten en de HDR-CX520V $1,300.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld