Samsung SCH-W760 met infraroodcamera

1,719 keer bekeken

Samsung SCH-W760

Samsung gaat als eerste ter wereld een mobiele telefoon op de markt brengen die is uitgerust met een infraroodcamera. Hiermee wordt het mogelijk om in het donker een videogesprek te houden.

De SCH-W760 slide-telefoon is verder uitgerust met een 3,2 megapixel camera, een 2,8 inch AMOLED-scherm (240×400 pixels), HSDPA, een microSD-slot, Bluetooth en een tv-tuner (alleen in Zuid-Korea). De prijs voor dit toestel zal rond de 445 dollar komen te liggen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld