LG onthult officiele foto’s BL40

5,331 keer bekeken

LG BL40

Eerder deze maand toonde LG al een commercial voor de nieuwe Chocolate BL40 telefoon en nu heeft het een aantal offciĆ«le foto’s van de ultra brede telefoon vrijgegeven. De BL40 is het nieuwste model in de Black Label serie en heeft als bijnaam de ‘New Chocolate’.

De glossy zwart met rode telefoon heeft een 4-inch 800 x 344 (21:9) multi-touch beeldscherm met een Active Flash interface. Daarnaast is het toestel onder andere uitgerust met A-GPS, WiFi, 7.2Mbps HSDPA en een 5 megapixel camera.

Foto’s:

LG BL40LG BL40LG BL40

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld