DJ Hero Renegade editie

5,059 keer bekeken

DJ Hero Renegade

Activison heeft vandaag een speciale editie van de DJ Hero game aangekondigd. De ‘Renegade’ editie is meer donker en brons ten opzichte van de reguliere versie en komt in een draagkoffer die tevens als standaard gebruikt kan worden. Ook zit er in deze bundel een dubbel-cd met muziek van Jay-Z en Eminem, waaronder een aantal onuitgebrachte nummers. De prijs voor deze virtuele draaitafel is nog niet officieel bekend gemaakt, maar zou vermoedelijk rond de 120 dollar liggen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld