Philips Brilliance monitor met PowerSensor

2,294 keer bekeken

Philips Brilliance

Philips heeft een nieuwe monitor ge├»ntroduceerd die voorzien is van een ‘PowerSensor’. De 22-inch Brilliance lcd monitor detecteert via infra-rood technologie wanneer er iemand voor het scherm zit of niet. Wanneer het ziet dat niemand van de computer gebruik maakt, wordt automatisch het scherm 50% minder helder waardoor je energie bespaart.

Het scherm zelf heeft een 1,680 x 1,050 resolutie, een 1,000:1 contrast ratio, 5ms reactie snelheid en de gebruikelijke VGA en DVI ingangen. Wanneer het scherm hier in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. De prijs wel, deze zal rond de $280 liggen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld