12,1-inch Dell Vostro 1220 aangekondigd

1,845 keer bekeken

Dell Vostro 1220

Vandaag heeft Dell in Japan de Vostro 1220 business laptop aangekondigd. Het betreft een 12,1-inch netbook waarbij je kunt kiezen uit twee Intel processor opties; een 2.20GHz Celeron of een 2.4GHz Core 2 Duo. Verder heeft het 1GB of 2GB RAM, een WXGA (1,200 x 800) glossy beeldscherm, een 4-cell batterij (6-cell is ook beschikbaar), WiFi, drie USB 2.0 ingangen, FireWire, gigabit Ethernet, VGA output, ExpressCard slot, een multicard reader en een 1,3 megapixel webcam. Het apparaat is vanaf nu te krijgen voor een prijs vanaf 595 euro.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld