Sony Ericsson Satio met 12.1 megapixel camera

6,458 keer bekeken

Sony Ericsson Satio

Vandaag heeft Sony Ericsson bekend gemaakt dat de Symbian telefoon die eerder dit jaar tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd werd onder de naam ‘Idou’ in oktober op de markt zal komen als de ‘Satio’.

Het toestel heeft een camera van maar liefst 12,1 megapixel en biedt verder een 640 x 350 3,5-inch touchscreen, dual-band HSPA, een microSD ingang en een xenon flitser. De Satio zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, zilver en rood.

Foto’s:

Sony Ericsson SatioSony Ericsson SatioSony Ericsson SatioSony Ericsson Satio

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. riekelt
     schreef:
    2 Juli 2009, 15:09

    ik wil die telefoon en w8 er op tot ie uit is kan het nie wat sneller?


Reageer

Audio & beeld