Sharp SH002 telefoon met zonne-cellen

3,217 keer bekeken

Sharp SH002

De Japanse provider KDDI gaat binnenkort een mobieltje op de markt brengen dat voorzien is van zonne-cellen: de Sharp SH002. Op de achterkant van het toestel zit een zonne-paneel die bij 2 uur zonlicht goed is voor een standby-tijd van 140 minuten of een beltijd van 10 minuten.

De SH002 heeft een 3-inch scherm met een resolutie van 480 x 854 pixels en een 1.1-inch extern schermpje van elektronisch papier. Op de kleine display is onder andere de informatie over het zonne-paneel en de status van de batterij te zien.

Verder is de SH002 ook waterproof en biedt het een 5 megapixel camera, Wi-Fi, GPS en een tv-tuner. Via Bluetooth is het ook mogelijk een stappenteller aan te sluiten, zodat je bijvoorbeeld kunt zien hoeveel calorie├źn je verbrandt.

Het toestel is vanaf 24 juni verkrijgbaar in Japan in de kleuren blauw, wit en roze.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld