Nieuwe versie PlayStation 3 op komst?

6,183 keer bekeken

Nieuwe PlayStation 3?

Er gaan een aantal geruchten over een nieuwe versie voor de PlayStation 3. Niet alleen zou Sony tijdens de aankomende E3 de nieuwe PSP Go aan gaan kondigen, maar ook een ander ‘hardware redesign’ zou gepresenteerd gaan worden.

Het zou kunnen dat het hier gaat om een zilveren en witte PS3 uitvoering die past bij de eerder uitgebrachte Dualshock 3 controllers in dezelfde kleuren, maar dat zou niet echt een redesign zijn. Aangezien er van de eerste en tweede PlayStation ook kleinere versies zijn verschenen, is het waarschijnlijk dat ook de PlayStation 3 een zogenaamde slim-versie krijgt. De geschiedenis leert ons echter dat dat niet zo vroeg in het leven van een PlayStation-spelcomputer gebeurt.

Op een Chinees gameblog doken foto’s op van wat een nieuw ontwerp zou moeten zijn van de PlayStation 3, maar deze zien er wat ons betreft zeer twijfelachtig uit. Sony heeft te kennen gegeven op dit moment geen plannen te hebben voor een nieuwe versie van de PS3. We zullen het zien tijdens de E3.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld