Velocity Micro NoteMagix M10 Ultra Netbook

1,779 keer bekeken

Velocity Micro NoteMagix M10

De NoteMagix M10 Ultra Netbook van Velocity Micro die tijdens de CES al werd aangekondigd is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs vanaf $380. De netbook komt in de kleuren rood, blauw en zwart en is voorzien van een 1.6GHz Intel Atom N270 processor, 10,2-inch WXGA scherm, 1GB DDR2 geheugen, 160GB harde schijf, 1,3 megapixel webcam en een 6-cell batterij. Voor $69 extra krijg je er een DVD brander bij in.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld