David Beckham promoot Motorola Aura

3,149 keer bekeken

David Beckham promoot Motorola Aura

Ondanks dat het niet echt goed gaat met Motorola heeft het Amerikaanse bedrijf niemand minder dan David Beckham ingehuurd voor de promotie van de Aura telefoon. Voor de reclamecampagne voor het luxe en peperdure mobieltje wordt de stervoetballer getoond als een halve terminator. In het ‘making-of’ fimpje is te zien hoe Beckham de Aura verder ophemelt. Ben jij overtuigd om 1.600 euro voor dit mobieltje te betalen?

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld