Nieuwe hybride NX Serie camera’s van Samsung

3,282 keer bekeken

Samsung NX serie

Samsung werkt aan een nieuwe serie ‘hybride’ digitale camera’s die point-and-shoot en dslr camera’s moeten gaan combineren. De conceptuele NX serie modellen zullen compact van formaat zijn, maar voorzien zijn van een lens die je normaal gesproken op een dslr camera aantreft.

Om dit te bereiken zal onder andere de electronische viewfinder de spiegelbox vervangen. Samsung CEO Sang-jin Park verwacht dat de hybride digitale camera markt in 2012 zo’n 20% van de gehele digitale fotocamera markt zal zijn. Het eerste model uit de NX serie wordt in de tweede helft van 2009 verwacht.

Foto’s:

Samsung NX serieSamsung NX serieSamsung NX serieSamsung NX serie

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld