ASUS kondigt smartphone P835 aan

2,178 keer bekeken

ASUS P835

ASUS heeft een nieuwe smartphone aangekondigd die draait op Windows Mobile 6.1, de P835. Het toestel heeft een 3,5 inch touchscreen met WVGA-resolutie (800 x 480) en beschikt over een trackball, een nieuwe Glide interface, hsdpa/hsupa 7.2Mbps, een 528MHz processor, 4GB intern geheugen, een microSDHC-slot, Wi-Fi, Bluetooth 2.0+EDR, A-GPS, een Opera internetbrowser en een 5 megapixel autofocuscamera.

Verder is het mogelijk om het toestel als Wi-Fi access-point te laten functioneren. Je kunt hiermee je internetverbinding via Wi-Fi delen met maximaal tien andere apparaten. De batterij moet goed zijn voor zo’n zes tot zeven uur bellen. Over de prijs en beschikbaarheid zijn nog geen details bekend.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld