ASUS kondigt smartphone P835 aan

5,460 keer bekeken

ASUS P835

ASUS heeft een nieuwe smartphone aangekondigd die draait op Windows Mobile 6.1, de P835. Het toestel heeft een 3,5 inch touchscreen met WVGA-resolutie (800 x 480) en beschikt over een trackball, een nieuwe Glide interface, hsdpa/hsupa 7.2Mbps, een 528MHz processor, 4GB intern geheugen, een microSDHC-slot, Wi-Fi, Bluetooth 2.0+EDR, A-GPS, een Opera internetbrowser en een 5 megapixel autofocuscamera.

Verder is het mogelijk om het toestel als Wi-Fi access-point te laten functioneren. Je kunt hiermee je internetverbinding via Wi-Fi delen met maximaal tien andere apparaten. De batterij moet goed zijn voor zo’n zes tot zeven uur bellen. Over de prijs en beschikbaarheid zijn nog geen details bekend.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld