Motorola toont Evoke QA4

1,631 keer bekeken

Motorola Evoke QA4

Vandaag heeft Motorola officieel de Evoke QA4 gepresenteerd. Het toestel is voorzien van een 2.8-inch WQVGA touchscreen, CDMA connectiviteit (plus EVDO Rev A), een 2 megapixel camera, 256MB intern geheugen, een microSD-kaart ingang, aGPS, stereo Bluetooth en een fraai gestyleerd uitschuifbaar toetsenbord. Over de exacte verkoopprijs en datum geeft Motorola helaas nog geen duidelijkheid, maar ergens in het tweede kwartaal van dit jaar zou de Evoke QA4 beschikbaar moeten zijn.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld