30 megapixel camera van Pentax

1,617 keer bekeken

Pentax 645 Digital

Er gingen al langer geruchten over de 645 Digital van Pentax en vandaag is op de Japanse site van het bedrijf het bericht geplaatst dat de camera in 2010 op de markt moet komen. Het gaat om een 30 megapixel camera met een 55mm F2.8 lens die op hetzelfde moment verkrijgbaar zal zijn. Er is nog geen prijs weggegeven, maar ik denk dat je nu alvast kunt beginnen met sparen voor deze 645 Digital.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld