Samsung toont PL10 ‘multimedia camera’

1,857 keer bekeken

Samsung PL10

Samsung heeft een nieuwe digitale camera aangekondigd met ‘multimedia’ functies. Het 9-megapixel PL10 model zal naast het maken van foto’s onder andere mp3’s en filmpjes kunnen afspelen. Ook is het mogelijk om op de camera zelf een slideshow samen te stellen en deze te voorzien van een muziekje.

Bij de PL10 ontbreekt een optische zoom, maar de camera biedt wel gezichtsherkenning en digitale beeldstabilisatie. Verder is het voorzien van een 2,7-inch lcd scherm en zal het verkrijgbaar zijn in 5 verschillende kleuren. De PL10 wordt in april verwacht voor een prijs rond de $260.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld