Nieuwe Studio XPS 435 computer van Dell

4,482 keer bekeken

Dell Studio XPS 435

Op de website van Dell is een nieuwe Studio XPS 435 desktop computer opgedoken. Dell’s nieuwe vlaggenschip op het gebied van multimedia desktops is voorzien van een 3.2GHz Intel Core i7 Extreme Edition processor, tot 24GB DDR3 SDRAM en 4,5TB met drie harde schijven, ATI Radeon HD4870, Blu-ray disc drive, 15-in-1 kaartlezer en 8 USB 2.0 ingangen. Over de beschikbaarheid en prijs zijn nog geen details bekend.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    26 December 2010, 17:34

    hoe duur is deze pc


Reageer

Audio & beeld