Nintendo DSi vanaf 3 april verkrijgbaar

2,145 keer bekeken

Nintendo DSi

Nintendo heeft vandaag de releasedatum voor de DSi in Europa vrijgegeven. Vanaf 3 april zal deze in Nederland verkrijgbaar zijn in de kleuren wit en zwart. De prijs is nog niet definitief vastgesteld, maar ligt waarschijnlijk rond de 170 euro.

De DSi is een dunnere en langere versie van de DS Lite en heeft grotere schermen met betere helderheid. Verder beschikt de DSi over twee ingebouwde camera’s die bewegingen kunnen detecteren. Aan de buitenkant is een 3 megapixel camera geplaatst, binnenin een VGA-camera.

Verder heeft de DSi extra intern geheugen, een sleuf voor SD-geheugenkaarten en een ingebouwde browser waarmee je o.a. DSiWare-spellen kunt downloaden.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld