Draagbare foto printer van Canon

8,316 keer bekeken

Canon Selphy CP780

Canon heeft een nieuwe printer aangekondigd voor hun assortiment aan compacte printers: de Selphy CP780. Ten opzichte van zijn voorganger moet de CP780 een verbeterde beeldkwaliteit leveren en ook de gezichtsdetectie helderheid en kleurcorrectie zijn erop vooruitgegaan.

Het printen zelf moet nu ook een stuk sneller gaan: een foto van 4 x 6 inch zal zo’n 47 seconden duren. Je kunt de foto’s inladen via verschillende memory cards of usb en via een 2,5 inch lcd scherm kun je uitkiezen welke foto je wilt printen.

De Selphy CP780 komt in de kleuren blauw, roze en zilver en zal rond de 100 dollar kosten. Een batterypack (80 dollar) en Bluetooth adapter (50 dollar) zijn los verkrijgbaar.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld