Garmin en ASUS gaan samen telefoons maken

6,121 keer bekeken

Garmin-Asus nüvifone G60

Garmin en ASUS hebben de handen in één geslagen en gaan samen onder de naam Garmin-Asus telefoons produceren. Garmin staat bekend om zijn navigatiesystemen en ASUS kennen we o.a. van zijn computers en notebooks. De samenwerking zal dan ook leiden tot telefoons waarbij de GPS-functie een belangrijk onderdeel zal zijn.

Het eerste model dat Garmin-Asus op de markt zal brengen is de nüvifone G60. Deze moet in de eerste helft van dit jaar beschikbaar zijn en heeft o.a. 3.5G data connectiviteit, Wi-Fi, stereo Bluetooth en een internet browser.

Naar verwachting zullen er later dit jaar meer modellen aangekondigd worden.

Foto’s:

Garmin-Asus nüvifone G60Garmin-Asus nüvifone G60Garmin-Asus nüvifone G60Garmin-Asus nüvifone G60

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld