FujiFilm’s 12 megapixel F200EXR camera

3,499 keer bekeken

FujiFilm FinePix F200EXR

Tijdens de Photokina 2008 kondigde FujiFilm de nieuwe EXR technologie al aan en nu heeft het de eerste camera met de Super CCD EXR sensor gepresenteerd. De FinePix F200EXR moet garant staan voor zeer hoge resolutie en gevoeligheid met een groot bereik, zonder de ruis die je vaak ziet bij compacte camera’s.

De camera biedt een 12 megapixel resolutie, 3-inch lcd, 28-mm groothoek lens met 5x zoom en CCD-shift stabilisatie en 5fps continue opname. Verder kun je filmpjes maken (640 x 480) en zijn er zowel automatische als zelf in te stellen camera-modes. De F200EXR zal SD/SDHC en xD Picture kaartjes ondersteunen. Wanneer de camera op de markt komt en voor welke prijs is nog niet bekend.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld