Wii Fit Check-Up kanaal

1,579 keer bekeken

Wii Fit Check-Up kanaal

Nintendo heeft in samenwerking met Panasonic Medical Solution, Hitachi en NEC een uitbreiding voor Wii Fit ontwikkeld. Via een zogenaamd ‘Check-Up’ kanaal worden je resultaten en persoonlijke gegevens naar een gezondheidsdeskundige gestuurd die je vervolgens adviezen kan geven over hoe je bijvoorbeeld je BMI kan verbeteren. Als je wilt kan dit geheel anoniem.

De uitbreiding voor Wii Fit zal waarschijnlijk vanaf april 2009 in Japan verkrijgbaar zijn.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld