Drie nieuwe Camileo camcorders van Toshiba

3,098 keer bekeken

Toshiba Camileo H20

Toshiba heeft vandaag een drietal nieuwe camcorders aangekondigd voor de Camileo serie, de P30, H20 en de S10. De camera’s zijn voorzien van zeer eenvoudige bediening en ook het uploaden naar YouTube moet een fluitje van een cent zijn met deze camcorders. De opnamekwaliteit van de nieuwe modellen is 1080p en via een HDMI-uitgang zijn de beelden direct te bekijken op een tv.

De high-end Camileo P30 heeft 128MB intern geheugen, een SD card slot, een 3-inch lcd scherm en 5x optical zoom en zal 199 euro gaan kosten. De H20 heeft een 2,5-inch scherm en kost 249 euro. Van de S10 is alleen de prijs bekend: 149 euro. Vanaf begin volgende maand moeten de camcorders beschikbaar zijn.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld