Sony VAIO P: ’s werelds lichtste 8-inch netbook

7,823 keer bekeken

Sony VAIO P

Sony heeft vandaag officieel de eerste echte netbook in de VAIO-serie aangekondigd, de VAIO P. Met een gewicht van slechts 635 gram is het de lichtste netbook van dit moment. Het bevat een LED-backlit XBRITE-ECO lcd scherm met een 1,600 x 768 resolutie en draait op Windows Vista.

Verder beschikt de VAIO P over 802.11n WiFi, 3G WWAN, Bluetooth, 2GB RAM, 1,6GHz CPU, 128GB SSD, GPS en een ge├»ntegreerde webcam. De batterij is goed voor zo’n 4 uur gebruik of 8 uur met de optionele hoge capaciteits cell.

De bediening van de VAIO P is ook mogelijk via Sony’s XrossMediaBar die ondere andere bekend is van de PSP. De nieuwe netbook is vanaf februari in de Verenigde Staten beschikbaar in de kleuren rood, groen, wit en zwart voor de prijs van 900 dollar.

Foto’s:

Sony VAIO PSony VAIO PSony VAIO PSony VAIO P

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 9 keer gestemd, gemiddeld 3.67 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld