Casio compact camera’s met 30 fps

2,101 keer bekeken

Casio EX-FS10 en EX-FC100

Casio heeft twee nieuwe Exilim compact camera’s aangekondigd, de EX-FS10 en de EX-FC100. Beide beschikken over een 9 megapixel-beeldsensor en kunnen met een gereduceerde resolutie van zes megapixels 30 foto’s per seconde kunnen schieten, snelheden die voorheen alleen met grotere en duurdere camera’s mogelijk waren. HD video opnemen doen ze ook in 720p-formaat.

De EX-FS10 is slechts 16,3-mm dun en is uitgerust met een 2,5″-lcd en een 3x-zoomlens. Helaas ontbreekt wel optische beeldstabilisatie. De EX-FC100 is iets groter en heeft dit wel aan boord even als een 5x zoomlens en 2,7-inch lcd. De adviesprijs voor deze camera is 399 dollar en hij wordt geleverd in de kleuren wit en grijs. De EX-FS10 zal 349 dollar gaan kosten en verschijnt in maart in de kleuren blauw, rood, grijs en wit.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld