Samsung P3 Media Player

4,379 keer bekeken

Samsung P3

Al een poosje gingen er geruchten over een mogelijke opvolger voor de Samsung P2, een portable media player met touchscreen en tijdens de CES heeft Samsung hun nieuwe vlaggenschip op dit gebied eindelijk gepresenteerd. De P3 heeft net als zijn voorganger een 3-inch WQVGA TFT scherm (480×272), FM radio, Bluetooth, een recorder en een 16:9 widescreen video player.

Vooral het interface en de geluidstechnologie zijn er op vooruit gegaan. Zo beschikt de P3 nu over DNSe 3.0 sound enhancement technologie en een verbeterde Emo Ture touch interface.

De P3 zal in de eerste helft van 2009 verschijnen met een opslagcapaciteit van 4GB, 8GB, 16GB of 32GB in de kleuren mat zwart of mat zilver. De prijs voor de nieuwe portable media player is nog niet bekend.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld