Samsung kondigt nieuwe Slim Desktops aan

1,807 keer bekeken

Samsung DM-X100, DM-R100, DN-Z100

Vanochtend heeft het Zuid-Koreaanse Samsung drie nieuwe slim desktop pc’s aangekondigd. De DM-X100, DM-R100 en de DN-Z100 vormen samen de MagicStation serie. De DM-X100 is de meeste interessante van de drie die in een compacte behuizing van 5,6 x 20,1 x 26,34 cm een Core 2 Duo CPU (45nm BTO CPU) en een NVidia GeForce 9 Series grafische kaart (BTO) met HDMI uitgang herbergt. Er is nog geen mededeling gedaan over prijs of beschikbaarheid.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld