Palm Pre geïntroduceerd

3,243 keer bekeken

Palm Pre

Palm heeft op de CES 2009 in Las Vegas een gloednieuwe smartphone geïntroduceerd, de Palm Pre. De Multi-Touchscreen slider met qwerty toetsenbord valt op door zijn ronde en speelse uitstraling en ook van binnen ziet het er goed uit.

Zo is de Palm Pre uitgerust met het nieuwe webOS besturingssysteem van Palm, wat vooral draait om het synchroniseren via internet. Verder heeft de smartphone een 3.1 inch multi-touch display (320 x 480), een 3 megapixel camera met LED flitser, WiFi, GPS, Bluetooth met A2DP en 8GB intern opslaggeheugen. Opvallend is ook de mogelijkheid om de Palm Pre draadloos op te laden via de los te verkrijgen Palm Touchstone.

De Palm Pre zal in eerste instantie exclusief via het Amerikaanse Sprint verkrijgbaar zijn, verwacht wordt dat hij in de eerste helft van 2009 naar Europa komt.

Foto’s:

Palm PrePalm PrePalm PrePalm Pre

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 3 keer gestemd, gemiddeld 3.67 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld