Callpod Chargepod V2 multi-oplader

2,301 keer bekeken

Callpod Chargepod V2

Callpod heeft een nieuwe versie van hun populaire Chargepod aangekondigd waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. De Chargepod V2 bestaat uit drie onderdelen en is nu ook geschikt voor het opladen van een laptop. Verder kun je er drie kleine apparaten op aansluiten zoals een iPod of camera en is het uitgerust met een drie poorts USB hub. De Chargepod V2 is beschikbaar vanaf maart en kost $199.95.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 3.5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld