Nieuwe Everio camcorders van JVC

2,596 keer bekeken

JVC Everio camcorders

Na Canon en Samsung heeft ook JVC zijn nieuwe camcorders voor 2009 gepresenteerd tijdens de CES in Las Vegas. Drie Everio modellen springen eruit: de GZ-HD300 (60GB), GZ-HD320 (120GB) en de GZ-HM200, met twee SD-kaart ingangen. Alle drie zijn Full HD en beschikken over een 3.05 megapixel CMOS beeld sensor.

Verder zijn er ook nieuwe Everio G en Everio S series die werken met SD/SDHC kaartjes. De gehele familie komt met de One Touch Export functie, die het mogelijk maakt om video’s eenvoudig in iTunes te importeren en direct op een iPod of iPhone te laden. De nieuwe camcorders moeten in de eerste drie maanden van dit jaar beschikbaar zijn voor prijzen tussen de $299.95 en $799.95.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld