Goedkopere oordopjes van Ultimate Ears

5,334 keer bekeken

Ultimate Ears Metro.fi 170 en 220

Bracht Ultimate Ears vorige maand nog de Triple.Fi 10vi oordopjes op de markt die sterk in prijs schelen met de custom oordopjes van het bedrijf, nu heeft het de Metro.fi 170 en 220 aangekondigd die nog een stuk goedkoper zijn.

De nieuwe oordopjes zijn een prima alternatief voor de extreem dure varianten en bieden 16 dBs geluids isolatie. Het verschil tussen de 170 en 220 versie zit in de hogere frequenties, waar de 220 beter mee omgaat en tevens meer bass en treble toevoegd.

De Metro.Fi 170 zal 50 dollar gaan kosten, de Metro.Fi 220 80 dollar en van beide versies verschijnen ook ‘vi’ modellen die met telefoons te gebruiken zijn en 10 dollar extra kosten. Alle modellen zullen deze maand verkrijgbaar zijn.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 4 keer gestemd, gemiddeld 4.25 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld