HTC introduceert nieuwe Touch Cruise

4,928 keer bekeken

HTC Touch Cruise

HTC heeft vandaag een nieuwe versie van zijn Touch Cruise telefoon aangekondigd. De GPS-telefoon heeft een dunner en strakker ontwerp gekregen en bevat de nieuwe HTC Footprints applicatie waarmee het mogelijk is om foto’s of notities aan een locatie te koppelen.

De telefoon is verder uitgerust met WiFi, Bluetooth 2.0+EDR, een microSD slot en een 3,2 megapixel camera. Het touchscreen is een 2,8-inch TFT-LCD met QVGA resolutie en de batterij zal zo’n twee weken meegaan op stand-by stand. De nieuwe Touch Cruise wordt in het eerste kwartaal van dit jaar op de markt gebracht.

Foto’s:

HTC Touch CruiseHTC Touch CruiseHTC Touch CruiseHTC Touch Cruise

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    25 Januari 2009, 2:27

    Lijkt me een echte iphone killer :-p

    Nou ja, leuk voor erbij?


Reageer

Audio & beeld