Nikon’s D3X DSLR aangekondigd

3,719 keer bekeken

Nikon D3X

Vandaag heeft Nikon officieel de D3X aangekondigd, een FX-formaat digitale spiegelreflexcamera met een 24,5 megapixel CMOS-sensor. De camera voor professionals kan dankzij het verbeterde EXPEED beeldverwerkingsysteem in de hoogste resolutie vijf opnamen per seconde maken, heeft een ISO-bereik van 100-1600 (uitbreidbaar tot 50-6400) en een 51-punts autofocussysteem.

Net als de D3 heeft de D3X een 3 inch LCD-scherm (920.000 pixels) met Live View mogelijkheid, een HDMI-uitgang en twee sleuven voor CompactFlash kaarten. Ook wordt Nikon’s draadloze netwerk ondersteund en is het aan te sluiten op het nieuwe GP-1 GPS.

Dat het geen kleine jongen is moge duidelijk zijn en daar is de prijs dan ook naar, de D3X is vanaf deze maand te koop voor een prijs van $7999.95.

Foto’s:

Nikon D3XNikon D3XNikon D3XNikon D3X

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld