iPhone Nano geruchten

2,123 keer bekeken

iPhone Nano?

Er zijn de laatste twee jaar al de nodige geruchten geweest over de komst van de iPhone Nano en deze geruchten worden steeds sterker nu de MacWorld Expo in San Francisco er aan zit te komen.

Op de site van Inspiretech is te zien dat er binnenkort accessoires voor de iPhone Nano te koop zullen zijn. Ook de relatief bekende case-ontwikkelaar Vaja heeft een categorie voor de iPhone Nano op zijn site toegevoegd. Op de site van XSKN biedt men zelfs al cases aan voor de iPhone Nano voor een prijs van $24,95 per stuk.

Of de iPhone Nano er ook daadwerkelijk komt zal de tijd moeten uitwijzen. Hopelijk weten we na de MacWorld Expo meer.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld