22-inch USB monitor van Acer

1,768 keer bekeken

Acer B223

Acer heeft in samenwerking met DisplayLink een 22-inch USB lcd-monitor op de markt gebracht. De B223 biedt een resolutie van 1,680 x 1,050 pixels en een DL-160 network chip die het mogelijk moet maken om zes van deze monitoren te verbinden aan één PC of notebook via een standaard USB 2.0 poort.

Dankzij de plug-and-play technologie van DisplayLink kunnen gebruikers via USB een monitor aansluiten zonder eerst een driver te moeten installeren. Goed bedacht, alleen is een prijs van 339 euro een beetje te veel van het goede. Vanaf nu beschikbaar in Europa.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld