ASUS ARES CG6155 extreme game PC

5,940 keer bekeken

Asus Ares CG6155

Voor de fanatieke gamers onder ons heeft ASUS vandaag de offciĆ«le release van de Ares CG6155 aangekondigd. Deze extreme pc is uitgerust met de duurste en snelste onderdelen die je op dit moment maar kunt bedenken. Om te beginnen bevat het een Intel Core 2 Extreme QX9650 processor (kan overgeklokt worden naar 4.0GHz), NVIDIA’s nForce 790i Ultra SLI chipset, tot 8GB DDR3 RAM, drie Nvidia GeForce GTX280 videokaarten, tot 4TB opslagcapaciteit en voor dit alles zijn twee voedingen van elk 1000W nodig. Over de prijs is nog niets bekend, maar ga er maar vanuit dat je hiervoor diep in de buidel moet tasten.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 3 keer gestemd, gemiddeld 4.67 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld