Elektrisch Drum-kit shirt

3,784 keer bekeken

Drummen is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Alleen een drumstel neemt helaas wel veel ruimte in beslag en je neemt het niet zomaar overal eenvoudig mee naar toe. Hier hebben ze bij ThinkGeek iets op bedacht: het elektrische drum-kit shirt. Het shirt heeft drumpads op de borst die de geluiden van de hi-hat, snare, bassdrum etc. via een ingebouwde speaker ten gehoren brengt. In totaal zitten er 7 verschillende geluiden in en het volume hiervan is aan te passen. Mocht je je helemaal in het zweet hebben gespeeld, dan kun je de elektronische delen verwijderen en het shirt in de was doen. Het shirt gebruikt 4 batterijen en kost zo’n 30 dollar.

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. alfons
     schreef:
    2 Oktober 2008, 2:01

    Cool :)


Reageer

Audio & beeld